Nykursstart! | Detta är mitt liv & ingen annans!

Detta är mitt liv & ingen annans!

Annons

Nykursstart!

I måndags gick vi in på 5te terminen av 7st innan examen är här och man går ut som förskolelärare. Men kursen som startade i måndags verka vara riktigt intressant och lärorikt. Den handlar om BILD och man få prova på massa olika tekniker och lära sig. På vår första dag skulle vi gå en presentations runda, men istället för att prata om sig själv fick vi avteckna en annan person med silkespapper och sedan berätta inför klassen vem de var som man hade avtecknat. Berätta vem personen är och vad den gör osv.

Collage

Haha, första bilden gjorde Linnéa utav mig. De blåa betyder att jag gillar simma, sedan den svarta “skon” ska betyda att jag gillar promenader. Sedan gröna klicken längst upp är att jag gillar grön färg.

Bild två är jag som ha avteckna Linnéa. Hur hon såg ut den dagen och sedan röd/lila färg är hennes favorit färg. Sedan en hantel som ska berätta att hon gillar att gymma.

a (2)

Idag hade vi genomgång om svart och vitt. Vi tecknade och när jag kom hem så fick jag lov att fortsätta och bilden ovan är resultatet på de jag ritade ikväll 😉

730741_10151442885986369_1740932238_n

Detta var dagens lektions uppgift bland annat. Man skulle rita av handen, skuggor och konturer.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats