Min Onsdag | Detta är mitt liv & ingen annans!

Detta är mitt liv & ingen annans!

Annons

Min Onsdag

Japp då var denna dag också över snart, skall snart krypa ner under täcket och drömma mig bort till drömmarnas land under 8-10timmar 🙂

Idag hade jag delegering så nu kan jag göra allt på egenhand och ha eget ansvar på jobbet och slippa be om hjälp och liknande. Få se hur det går och hoppas de går bra och att jag kan klara detta också 🙂 Men de tror jag nog ska gå bra, hoppas jag!

När vi kom dit och hon sa att man skulle studera boken på boendet och göra prov i slutet trodde jag att jag skulle svimma, för så noga hade jag inte studera den boken. Så lyssnade nooooooga då hon berättade om allt som man skall veta och ha ett hmm om. Sedan då provet var fick man göra två och två och surra samtidigt. haha 😛 Brusa fan alltid upp mig då de är hemprov och prov. Aja sånn är jag tyvärr! 😛

Sedan vandrade jag hem i solen på kanske 20min, mötte upp mamma utanför oss så hoppa in i bilen för var as rädd för fågeljäveln som flög över mig… 😛 Haha, satans tärna! Just det de blev inge besök med vän på stan idag utan blir nog imorgon men träffa på han då han var hos grannen, eller han såg mig och skrev de på sms sen. haha, så gick ut på balkongen och vinkade 😉

Jag började göra middag (tacopaj i LCHF). Så jävla gooott 😛 Sedan skrev vi undertiden matlista och planera inför midsommarfirande. Kommer bli trevligt att fira den med mamma och bröderna, har alltid supe (bokstavligttalat). Men jobbar dagen efter så måste ta de lugnt, och vilka pengar som kommer rulla in 😉 Hälsa på hos Ragnhild och kollade in en soffa Jonathan skall få ha hos hans pappa. Sedan for vi och storhandla allt.

Kommer kännas konstigt sedan då man flytta till Umeå igen då man inte har någon bil då man handlar. och de känns konstigt att jag MÅSTE TÄNKA på om de innehåller mjölk. Idag läste jag bak på chocklad till midsommar att de innehåller (mjölk) vilket är ganska lågiskt så de blir inge mer chocklad för mig för få kramp i magen. Går bara in mer och mer i sundare liv alltså 😛

Sedan har jag suttit och kollat på filmen på 11. Transformers: De besegrades hämnd” och hoppade filmen jag sa att jag skulle se igår och såg Transformers så fick lov att se tvåan ikväll 🙂

Nu blir de natta för mig. Så sov så gott på er allesammans och hoppas er Onsdag har varit bra. Min har varit lärorik och stressig! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats