19 september 2012 | Detta är mitt liv & ingen annans!

Detta är mitt liv & ingen annans!

Annons

19 september 2012

Hejhej allesammans!

Känner mig så otroligt borta från internet världen då jag inte äger en egen dator eller har internet i min lägenhetet. Men min fantastiska pappa har nu skickat mig en dator så snart är jag en data ägare igen. 🙂 Sedan få jag fixa någon internet sticka tills jag flyttar ifrån denna lägenhet in i en bättre. Känns skönt att flytta från denna skrutt lägenhet och öppna något nytt där jag kommer bo i 2 år med en fantastisk sambo. 🙂 Berätta mera när de är dags för flytten.

Skolan har börjat och det känns kanon, dock får vi så mycket strö kurser som bara känns meningslöst att plugga men bara bita i de sura äpplet och längta till examen. Liksom varför ska en förskolelärare ha 37,5hp poäng i NATURKUNSKAP? Blir galen snart tror jag. Bara bita ihop och se glad ut 😀

Jag lever och mår gott och för tillfället är jag sambo med min kusin, men snart ska jag som sagt flytta då hon har hittat något eget. Men jag mår bra av de val jag gjort i livet och lever vidare utan beskymmer eller ånger. Ibland behöver man en knuff för att komma ut heltenkelt och inte bara leva i bekvämlighet.

Min sommar är värt att minnas och någon dag kommer en bild bomb om min sommar, då jag fått min dator 🙂 Men funnit fina själar som jag lärt känna och återfunnit vänskap som sparades i fickan och öppnat upp igen. Bara massa bra har hänt i sommar 😉

270743_10151249787931369_1539487644_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats